среда, 9 апреля 2014 г.

Книга мудрий,добрий друг – книга знає все навкруг.








Відкриття тижня дитячої та юнацької книги провели20.03 в Комишанській бібліотеці  «Книга мудрий,добрий друг – книга знає все навкруг».
Тиждень дитячого читання було започатковано ще в далекому 1944 році. Познайомили дітей з історією народження її Величності Книги. Сила книги безмежна. Без неї  людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії,допомагає зрозуміти історію народу,розкриває таємниці природи,життя.
Учні 3 класу запропонували глядачам інсценізацію «Бережіть книгу»,а потім сама Книга звернулася до читачів і попросила бережного ставлення до неї.
Діти пригадували прислів’я та приказки про книгу. Аня Кутейко запропонувала глядачам перевірити чи знають вони казки,а потім герої казок загубили свої речі і діти відгадували з якої це казки.
На свято завітала Лисичка (Моргаль Д), яка запропонувала уривки з казок,а діти відгадували їх,а також відгадували загадки.
Листоноша Луценко Н. зачитала телеграми,що надійшли від казкових героїв без підпису,а діти відгадували хто це.
Книга вселяє в нас любов до рідної України,повагу до народів,інтерес до культури. Тому потрібно берегти книги і нехай вони нас супроводжують протягом усього життя.
Ти можеш із другом своїм посваритись
І навіть образившись тиждень мовчать,
А книжка не сердиться,книжка не злиться,
Вона лиш добра тебе буде навчать.

Комментариев нет:

Отправить комментарий